Kleggen

Ferske artikler fra Harry Potter-verden

Er Harry Potter GO en mulighet?

rRKNpJqAlle har nok hørt om det nye mobilspillet «Pokemon GO» som er lagt opp til at du må ut og bevege på deg. De såkalte gamerne kan ikke lengre bare sitte i en kjellerstue med gardiner trekt for. Nå må de ut hvis de vil være med på moroa.

Det jeg tenkte å skrive litt om i dag er som mange andre Harry Potter fans også har nevnt, er Harry Potter GO en mulighet? Hvis ja, ville spillet fungert like bra og hva ville det gått ut på?

Selv tenker jeg at istedenfor å fange pokemon, kjempe med andre trenere på pokegym, samle pokeballer og annet på pokestop ville Harry Potter gått ut på å først velge en tryllestav og kjøpe nødvendig skoleutstyr. Dette kan være likt som i Pokemon GO der det velges en startpokemon helt i begynnelsen av spillet.

Deretter tenker jeg at man må finne såkalte ‘magistopp’ (engelsk: ‘magic stop’) for å komme seg videre til neste steg. På magistoppene kan også være der du leverer inn lekser og tar skoletimer. Jeg tenker også at det på et vis kan være noe «Rumpeldunk/Duellklubben/» som er omtrent likt som Pokegym hvor du kan duellere og spille mot andre spillere.

Videre for å komme seg til Galtvort kan det være litt som Game Boy Color spillet til «Harry Potter og de vises stein», bare at i Harry Potter GO må du kjempe med rotter og andre småkryp for å komme frem til Galtvort og bli sortert i et hus. Disse kan du stå i fare for å møte på hvor enn du går. Jo mer du går, jo flere finner du. Det kan være at du må kjempe med disse helt til du har kommet deg opp til et spesifikt level, la vi si level 5 er da du endelig får muligheten til å reise til Galtvort.

Magistopp
Magistoppene er stedsbasert og plassert rundt omkring i hele verden, som for eksempel ved statuer, bygninger, park, o.. (Akkurat som pokestop i Pokemon GO). Kanskje kan det være sånn at du må finne et magistopp for å gå opp i klasse og komme deg videre til neste steg? Kanskje kan det være sånn at man skal gjøre litt som Salmander Fisle sannsynligvis blir å gjøre i filmen «Fabeldyr og hvor de er å finne», hvor du må finne og oppdage forskjellige magiske fabeldyr rundt omkring? Harry Potter GO ville fungert utmerket som en del av filmtriologien «Fabeldyr og hvor de er å finne» som er på tre filmer. Den første har som de fleste vet premiere i år, den 18 november 2016. Den andre filmen er forventet premiere i 2018, mens den tredje og siste filmen i 2020. Istedenfor å kaste pokeballer, kan det være at du drar frem tryllestaven for å få tak i de magiske fabeldyrene.

Forskjellige oppgaver
Når du har kommet til Galtvort kan det være andre ting du nå har fått tilgang til som du ikke hadde i lavere level. En av de første tingene å gjøre på Galtvort er nettopp det å bli sortert i et hus. Etterhvert kan det være mulig å lage og mikse eliksirer, gå rundt og lete etter eliksiringrediener, ta skoletimer, levere inn lekser, duellklubben, rumpeldunk, klysekule og andre lignende ting.

En av oppgavene til skoletimene kan være å finne et vokslys som ved et uhell er gjort om til en lilla kanin (transfigurasjonslekse)? Alle de nye oppgavene (lekser) kan være noe du får ved magistoppene. Det betyr derfor at for hver gang du er ferdig med en oppgave og må ha ny oppgave for å komme videre i spillet , må du ut og finne et magistopp. Det kan også være en slags sykestue plassert en eller annen plass, hvor det er mulig å helbrede seg opp av Madam Pomfritt hvis man er skadet etter å ha vært i en duell eller å ha kjempet for å få tak i fabeldyr, o.l. Kanskje kan det også etterhvert som du når høyere klassetrinn få en rekke goder. Som f.eks. når du kommer til det femte året kan du få mulighet til å velge en organisasjon du vil være medlem i; enten humlesnurrlegionen eller inkvistorialtoppen. de i Humlesnurrlegionen og Inkvisitorialtroppen kan også duellere mot hverandre og må der igjen klare å vinne over den andre. Kanskje kan det være å vinne mot en som er i en annen organisasjon bli gitt en rekke ekslusive ting  eller galleoner du kan kjøpe noe eget for i spillet.

I det syvende året kan en av oppgavene gå ut på å finne og ødelegge malacruxer. Malacruxene er ikke ved magistoppene, men kan være gjemt hvor som helst. Å finne malacruxer blir litt som å finne pokemon i Pokemon GO. Noen av malacruxene ligger kanskje ved havet, mens andre helt andre plasser alt ettersom hvor disse tingene tiltrekker seg.

Arrest
Tenk så moro det hadde vært om det i tillegg gikk an å få arrest? Det kan være at hvis du er ute og vandrer på natta så står du i fare for å havne i arresten og få minuspoeng. Når du er i arrest blir spillet «låst» i et antall minutter. Kanskje kan det være rundt 30 minutter eller 1 time, alt ettersom hvem du blir oppdaget av. Noen ganger kan du kanskje bli oppdaget av Professor Slur og hvis du er en griffing så gir han deg antakeligvis lengre arrest, enn det f.eks. Professor McSnurp ville gjort.

Når du til slutt har gått alle syv årene kan det være at du skal ut i jobbverden og får et utvalgt av yrker tilegnet Harry Potter-universet. Når du er i denne jobbverden er du i et veldig høyt level og da har du også mulighet til å på et vis bli en mester. Da kunne også en av mulighetene være å få tilgang til flere lukrative muligheter å gjøre ved magistoppene. Kanskje kan det også være mulig å oppdage sjeldne fabeldyr som de i lavere level ikke har mulighet til.

Hva mener du? Ville du spilt spillet om dette hadde kommet på markedet?
Er Harry Potter GO noe du klarer å se for deg?

 Mugglenet.com har også
skrevet om dette.

Harry-Potter-GO-petition

Det eksisterer også en underskriftskampanje for de som ønsker en Harry Potter-versjon av Pokemon go. Skriv under og del i vei!

Reklamer

Én kommentar på “Er Harry Potter GO en mulighet?

  1. Tilbaketråkk: Harry Potter GO blir en realitet | Kleggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 29. juli 2016 av i Teorier med stikkord , , .
Follow Kleggen on WordPress.com
%d bloggere like this: