Kleggen

Ferske artikler fra Harry Potter-verden

En kjent «Harry Potter»-karakter vil ha en rolle i «Fabeldyr» film nr. 2!

150325073456-michael-gambon-dumbledore-exlarge-169Akkurat som Hypable skriver så har regissør David Yates avslørt at en kjent «Harry Potter»-karakter vil ha en spesifikk rolle i film nr. 2 av «Fabeldyr og hvor de er å finne».

Det er ikke den første filmen som kommer i år, men i 2018.

Siden navnet til Humlesnurr allerede er opptrådt i en av trailerne til «Fabeldyr»-filmen, har mange fans undret på om det faktisk er ham vi kommer til å se returnere på filmlerretet.

En ting er sikkert og det er at vi blir å se en av karakterene i en yngre utgave og siden Humlesnurr er etter det vi vet rundt 150 år (nevnt i serien), så kanskje er det han vi får se.

Salmander Fisle som er den vi vil følge på reise verden rundt vil jeg tro har eller får en relasjon med Albus Humlesnurr. Boken som Fisle i «Harry Potter-verden» er forfatter av («Fabeldyr og hvor de er å finne») er også pensum og en skolebok på Galtvort. For de som ikke vet det så har også Fisle vært elev på Galtvort og han ble sortert i Håsblås og blir beskrevet som innadvendt og eksentrisk. Han har også vært professor og rektor. Det er klinkende klart at Galtvort er og vil sannsynligvis være et sentralt sted i filmen. Kanskje er Galtvort noe han bruker som en base/kontor til å oppbevare notater og andre ting iløpet av sin verdensreise?

I skoleboken er det en rekke fabeldyr som er nevnt skal finnes i Europa. I skoleboka er det allerede notert at Hippogriffen som de fleste kjenner til fra selve serien har sin opprinnelse i Europa. Utifra hva jeg føler er Hippogriff mest sannsynlig et dyr vi blir og se i filmen. Bukknebb som mange kjenner til fra Harry Potter-bøkene og filmene er også en Hippogriff. Kanskje er det nettopp Bukknebb som en slags baby, den Fisle treffer på? Albus Humlesnurr virket jo også noe annerledes (akkurat som han faktisk har spesifikke minner) i potterbøkene/filmene når han sa til Hermine angående tidsvender episoden, «Hvis du gjør det riktig kan du rette flere liv enn bare ett». Et av livene Hermine med Harry på slep klarte å redde i «Harry Potter og fangen fra Azkaban» var nettopp Bukknebb sitt liv.

Kanskje oppdager Fisle flere rundt omkring ved Galtvort og omegn, som f.eks. kentaurene, trollet og mølkladder (Gygrid sa en gang i selve serien at han hadde mølkladder i hagen sin utenfor hytta). Kanskje er det også disse fabeldyrene som er og finnes ved Galtvort, mens han selv er elev der som vekker interessen og som får ham til å få lyst til å reise verden rundt og oppdage flere?

Ellers får vi håpe at dragen Norsk Kamrygg (engelsk: Norwegian Ridgeback) er med i filmen, spesielt med tanke på dens opprinnelse fra Norge. Norsk Kamrygg var også dragen som Harry Potter fikk under Tretrollmannsturneringen i «Harry Potter og Ildbegeret». Ikke minst hadde det vært fint om fabeldyret Lobilusk (engelsk: Lobalug) som er å finnes i Nordsjøen kommer med i filmen.

90435Fabeldyret Teve hadde også vært fint kom med i filmen, siden dette dyret er i skoleboken oppgitt til å trives best i et kjølig klima (Norge?). Kanskje er også fabeldyret Troll et dyr som Fisle muligens oppdager i Norge, selv om det heller er tvilsomt. Norge er for de som ikke vet, et land hvor trollet er mye nevnt opp gjennom historien. De eldste folkefortellingene i Norge er om troll. Hvis i så tilfelle, tror jeg nok at om trollet er med i filmen, at Fisle oppdager trollet på Galtvort eller en annen plass i England. Kanskje er det nettopp Trollet som var i «Harry Potter og De vises stein» han oppdager, og som det der igjen muligens vil lages en førhistorie med?

I boken er også trollet nevnt til å stamme fra Skandinavia, selv om trollet nå også er nevnt til å finnes andre plasser i Nord-Europa.

 

Hvilken karakter tror du vil returnerer for «Fabeldyr» film nr. 2?

Les også saken på
reuters.com her!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 5. august 2016 av i Teorier med stikkord , , , , , .
Follow Kleggen on WordPress.com
%d bloggere like this: