Kleggen

Ferske artikler fra Harry Potter-verden

5 grunner til å være stolt av Håsblås

  1. Eddie Redmayne som spiller Salmander Fisle er Håsblås.
   Karakteren «Salmander Fisle» er også i Håsblås og håsblås er favoritthuset til J.K. Rowling, selv om hun er griffing.
  2. De velger empati og venneskap fremfor alt annet.
   Hvis noen velger bort f.eks. empati, vennskap blir de istedenfor i et av de andre husene. Det er ikke sånn at en håsblås ikke kan være god i noe (for de er allerede god),  eller at andre hus ikke har empati/vennskap, men håsblåsinger velger alltid det fremfor talent og alt annet. En som er griffing ville brydd seg mye om oppmerksomheten han/hun kan få siden de sees på som «show offs», og derfor vil de gjøre alt for talentet sitt. Mange toppidrettspillere kan muligens være i griffing og ikke minst er J.K. Rowling i griffing, noe som stemmer overens med det hun har sagt i et intervju om hva hun vil huskes for; «En som har gjort det beste hun kan med talentet hun fikk».
   En som er ravnklo ville i stor grad valgt å fordype seg innen noe han/hun er interessert i å lære, f.eks. noe med sitt interessefelt. En ravnklo er nødvendigvis ikke flink på alt, men de har noe de er god i, som f.eks. kan det på skole være et fag de får bedre karakter i, enn andre fag. Ravnkloingene sees ofte på som einstøinger og kan virke litt eksentrisk og annerledes enn de andre husene. En smygarding ville hatt ambisjoner som det han/hun velger fremfor alt annet. En smygard kan satse alt på noe, fordi han/hun har ambisjoner om å bli noe stort. Alle husene har sine kvaliteter og om en fra hver enkelt hus jobber sammen med et prosjekt, kan de klare å utfylle hverandre godt tror jeg.
  3. De er lojal og ikke redd for å ta i et tak.
   En håsblåsing jobber alltid hardt og favoriserer fair play. Med en god dose humor og sin evne til omsorg, er de en som alltid passer på alle andre. De er hardtarbeidende og gir seg ikke før arbeidet er gjort med et helt hjerte. Håsblåsinger kan være ledere (det kan alle hus), og som en leder vil en håsblåsing være godt likt blant alle og den som sørger for at alle har det bra. Mange håsblåsinger kan være lærere, sykepleier og lignende. Du trenger alltid en håsblåsing i et lagarbeid eller når noe arbeid skal bli gjort. 
  4. De er en en potet.
   Er du venn med en håsblåsing, så vet du at dem kan brukes til alt. Det er nødvendigvis ikke bare et emne de kan mye om. De kan litt av alt og hjelper deg alltid med det du trenger hjelp til. Hvis du trenger noen å prate med, så kan du stole på at en håsblåsing alltid vil være der for deg.
   im-a-hufflepuff-potato
  5. De bryr seg ikke om haters.
   Det at mange gjør «narr» av Håsblås ved å lage vitser, slik som «What the hell is a Hufflepuff?», tror jeg er fordi mange føler seg mindre gode med dem til stede. De er perfekte og flinke i omtrent alt, at andre hus begynner å lure på hvordan de har evne til det. En i Håsblås bryr seg ikke om såkalte «haters», men står som den grevlingen de er; tålmodig, snill, ærlig og lojal gjennom alt.
   hufflepuff-wallpaper-13
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 18. november 2016 av i Lister med stikkord .
Follow Kleggen on WordPress.com
%d bloggere like this: