Kleggen

Ferske artikler fra Harry Potter-verden

5 grunner til å være stolt av Griffing

  1. Harry Potter og J.K. Rowling er i griffing.
   To av griffingene er disse to, og bare tenk på hva de har fått til. De er som griffinger flest med et tapert heltehjerte med edelmot. All grunn til å være stolt. De er modige og lar ikke en frykt stoppe.
   jkrowlingharryjo
  2. De gjør alltid det beste utav talentet sitt.
   Griffinger har en tendens til å ha et talent, enten det er noe med sport, skole eller rett og slett bare veldig flink til å stå imot sine venner akkurat som Nilus Langballe. Hermine Grang hadde sitt talent med at hun var skoleflink med toppkarakterer i alle fag. Harry Potter fant sitt medfødte talent som speider på rumpeldunklaget og ikke minst etterhvert som svartespaner som han gjorde sitt aller beste i. På en annen side har vi Ronny Wiltersen som viser  et enorm talent på rumpeldunkbanen. Gulla Wiltersen ender også opp som en profesjonell rumpeldunkspiller.
  3. De er modig og lojal mot vennene sine.
   Selv om Griffing gjør det aller beste med talentet sitt, er det likevel ingenting som får dem til å gå mot vennene sine. Det finnes viktigere ting enn bøker og intelligens, som venner og det å være modig.
   5ff7762922c109819ccb35bea2488d0b
  4. Griffing kan virke oppmerksomhetsyk, men egentlig har de bare et behov for å bli sett, hørt og forstått. Mange griffinger er skuespillere, komikere, jobber i rampelyset, på scenen, o.l. hvor de har andres øyne rettet mot dem. De trives bra foran kamera og takler oppmerksomheten bra. En av de litt mørkere griffingene er Petter Pittelpytt som forrådte vennene sine for Voldemort, men det har egentlig ingenting å si fordi i alle hus finnes det noen av den litt «mørkere» typen, det gjelder bare se forbi stereotypiene. Hva det handler om, er hvem du selv velger å være, om du vil være det beste eller det verste uansett hvilket hus kommer an på deg selv og de valg du tar.
  5. De rømmer ikke vekk, men tar tak i seg selv og prøver å overvinne.
   Er det noe som ikke kan stoppe en griffing, så er det deres enorme selvtillit og vilje på at de virkelig kan klare alt de setter som et mål. En griffing rømmer ikke vekk fra det de er redd for eller en frykt og angst, men istedenfor kjemper de seg gjennom til det er over. De har en enorm styrke og mye lidenskap i seg.
   636065516219194572402191826_hd_gryffindor_traits_wallpaper_by_emily_corene-d7ylhvu-1
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 20. november 2016 av i Lister med stikkord .
Follow Kleggen on WordPress.com
%d bloggere like this: