Kleggen

Ferske artikler fra Harry Potter-verden

5 grunner til å være stolt av Smygard

 1. Severus Slur var i Smygard, og han var den modigste noensinne.
  Slur spilte et dobbeltspill mot Voldemort som trodde Slur var på hans side, men Voldemort tok feil fordi han var også en veldig god venn med Albus Humlesnurr. Han lovet å beskytte Harry Potter etter beste evne, selv om han innerst ikke vil. Han gjorde det på grunn av Lilly Potter (griffing) som han elsket.
  7a6e709a55a17982611502e1f1f444b8
 2. De er ambisiøs og smart.
  Smygard sin største rival er griffing og selv om de er det stikk motsatte, er det bare fordi smygardinger vet når de bør holde munn og trekke seg unna. En griffing er den som ofte havner i trøbbel fordi de ikke klarer å være stille når de bør (for å slippe unna trøbbel). Hvor mange ganger har ikke Harry, Ronny og Hermine havnet i trøbbel, mens Draco Malfang og hans gjeng ser ut til å slippe? Smygard har ambisjoner av en grunn, fordi det er den eneste måten å komme videre i livet på. Hvis du ikke har noen ambisjoner går du også glipp av mange muligheter og ender opp med å gjøre det samme hele livet, fordi du er redd for å ta steget for å utrykke deg. Hvor vil livet føre deg hvis du ikke har noen ambisjoner? Svaret er enkelt; ingen steder.
  6aaa31dd5d4892698abcd9b4bbba0aab
 3. De er lojal og det huset med ekte venner.
  De fleste er ikke ond som mange tror, men de kan være misforstått og derfor tror mange at dem er ond (fordi flest onde trollmenn og hekser kommer fra det huset; Voldemort, Uffert, Bellatrix, osv). Med venner er de selektive, fordi de foretrekker heller noen få, istedenfor slik som griffing som har det stikk motsatte. Draco Malfang er et eksempel på en av de som er misforstått, fordi hvis det inni han hadde fått lov til å komme ut, ville han vært annerledes. Han hadde egentlig ikke lyst til å velge den mørke siden som foreldrene ønsket eller å gjøre det Voldemort ba ham om, men han følte seg tvunget til det og ville ikke vise at han var feig. Siden smygard er selektive med venner, ender de oftest opp med de samme vennene hele livet, fordi de er ute etter ekte venner. Horation Snilehorn som er en annen smygarding hadde i tillegg en egen hylle med elever han korrekt forutså ville bli noe stort. Alle i et hus er forskjellig fra hverandre.
  tumblr_m3xfmmqyfr1r3qphxo1_500
 4. De har en evne til å bli suksessfull og få til det de drømmer om.
  Mange ledere, gjerne politisk er ofte de som er smygardinger. Noen smygardinger ønsker makt og rikdom for seg selv og de gir seg ikke før de har fått det. De kan se ut til å like å omringe seg med fine ting som skinner, gjerne medaljer og en rekke priser de har fått for sitt arbeid – men gjør det noe? De er ute etter å bli det beste dem kan bli og leve livet så bra som mulig. I mange tilfeller viser noen smygardinger kun den verste siden av seg selv. Den gode siden kan de holde hemmelig akkurat som Severus Slur, men det kan være fordi de ikke vil virke selvopptatt. De vet at det kan finnes mange som kun setter seg selv i et bra lys for å fremstå som snill, når de på innsiden er det stikk motsatte. Smygardinger er akkurat som andre hus, de er svært ulike hverandre utifra hva dem selv har som personlige drømmer og interesser. Noen smygardinger kan utmerke seg godt innen idrett, kunstner eller musiker fordi de nettopp strever etter å bli det beste. Dolorosa Uffert er en annen smygarding og alle vet at hun er veldig ulik fra Slur, fordi hun fremsto som snill, når innsiden var noe annet. I Ravnklo har vi Helena Ravnklo (den grå damen) som fremstår for alle unntatt sine egne husmedlemmer som engstelig og sky, men for sine egne medlemmer har ravnkloingene et annerledes bilde av hun. For dem er hun svært behjelpelig og snill.
 5. De er lur og kompleks å forstå, som er noe Draco Malfang er et eksempel på. Draco er klar over at smygard er mer enn onde trollmenn og hekser. De er som alle andre og er ikke er feilfri. Smygard har også medfølelse, noe Draco har visst et glimt av. Snilehorn har visst at han kan ha et vennskap til Griffing og Slur har visst at han er i stand til å elske.
  hd_slytherin_traits_wallpaper_by_emily_corene-d7ylja7
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 21. november 2016 av i Generelt med stikkord .
Follow Kleggen on WordPress.com
%d bloggere like this: